This website is using cookies. By closing this announcement or by using our website, you are agreeing to be bound by the terms of our Cookie Policy.


Loading...
WE Learn and COMmunicate Ensemble
Funded by the Erasmus+
Programme of the
European Union

Резултати от проекта

1.

Ръководство за преподавателя по проекта „Ансамбъл Ние се Учим и Общуваме“ (WELCOME)

Ръководството за преподавателя по проекта  WELCOME ще бъде наръчник, проектиран за преподавателите, ангажирани с образованието и грижите в ранна детска възраст (ОГРДВ), които се нуждаят от иновативни и изчерпателни ресурси, компетентност и съвременен подход за успешно управление на хетерогенни класове / групи и да общуват по-ефективно с деца с различни потребности в масовите предучилищни образователни институции.

Повече


ИЗТЕГЛЯНЕ

2.

Приложението  WELCOME

Приложението WELCOME за смарт-устройства ще даде възможност за интерактивно и съобразено с нуждите, прилагане на WELCOME (информация от ръководството  и от семинари). Всички технически характеристики и съдържание ще бъдат в съответствие с резултатите, заключенията и препоръките от разработването на другите продукти, както и на различните дейности по проекта.

Повече


ПРИЛОЖЕНИЕ WELCOME IDEA

3.

Семинарите WELCOME

Този резултат има за цел да подкрепи преподавателите в провеждането на семинарни дейности с деца и обучението на други учители от детски градини как да прилагат подхода на WELCOME в практиката.

Повече